Rvelionul 2018 in Amsterdam!

Ucraina
dfbdgb
Detalii

Perioada: 29.12.2017 – 03.01.2018 (6 zile / 5 nopti)

Ziua 1 (29 Decembrie 2017): BUCURESTI - AMSTERDAM

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni – terminalul plecari la ora 11:50. Plecare spre Amsterdam – compania KLM. Sosire in Amsterdam la ora locala 15:50. Transfer de la aeroport in centrul orasului unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolul XVII si XVIII ce se intind de-a lungul canalelor. Vizitam Palatul Regal din Piata Dam (exterior), cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel, Gara Centrala, dar si celebra piata de flori. Dupa tur transfer la hotel Ramada Apollo Amsterdam 4* (sau similar).

Ziua 2 (30 Decembrie): AMSTERDAM

Mic dejun. Dimineata timp liber. Doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank, apoi Rijksmuseum. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Apoi se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van GoghCei interesati pot continua cu Muzeul Heineken, Muzeul Lalelelor, dar si cu celebrul Red Light District (Cartierul Rosu). Cazare.

Ziua 3 (31 Decembrie) : SATELE DE PESCARI (EXCURSIE OPTIONALA)

Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta dar si cumpara. Dupa amiaza ne vom intoare in Amsterdam. (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 65 EURO/ persoane)Dupa amiaza avem timp liber. Cazare. Optional, cina festiva de Revelion la un restaurant local.

Ziua 4 (01 Ianuarie): LA MULTI ANI 2018!  UTRECHT-DE HAAR (EXCURSIE OPTIONALA)

Mic dejun. In prima parte a zilei timp liber pentru odihna. Dupa pranz va propunem excursie optionala la Utrecht si De Haar. Istoria medievala bogata a orasului Utrecht isi face simtita prezenta in arhitectura orasului, din care se remarca sistemul de canale interioare creat pentru a stavili apele fluviului Rin, care amenintau sa inunde orasul. In Utrecht se afla cea mai mare institutie de invatamant superior din tara, Universitatea din Utrecht, dar si catedrala gotica Sf. Martin, o structura veche de 200 de ani. In Utrecht exista un cartier al muzeelor care ascunde multe edificii importante. Cel mai vizitat din Utrecht este Muzeul de Bani, un loc al economisirii, al lacomiei, al jocurilor de noroc. Continuam apoi cu castelul De Haar aflat langa Utrect fiind cel mai mare castel din Olanda.

Ziua 5 (02 Ianuarie): HAGA-DELFT-ROTTERDAM  (EXCURSIE OPTIONALA)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Rotterdam. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga unde vom face un tur panoramic si vom admira cladirea Parlamentului, Palatul Pacii. Apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft iar apoi cu orasul Delft unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Vom continua apoi cu cel mai mare port al Europei - Rotterdam Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 85 EURO/ persoana). Cazare.

Ziua 6 (03 Ianuarie): AMSTERDAM - BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata timp liber pentru cumparaturi, plimbare. Vom face check-out-ul si vom avea timp liber pana dupa amiaza, cand, in jurul orei 17:30, vom avea transferul la aeroport pentru imbarcare pe cursa Amsterdam – Bucuresti, compania KLM. Vom ajunge in Bucuresti la ora 00:30.

SERVICII INCLUSE:

  • transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti cu compania KLM;
  • 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ramada Apollo Amsterdam  4* (sau similar) in Amsterdam;
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
  • tur de oras de jumatate de zi cu ghid local in Amsterdam;
  • insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

  • taxele de aeroport 145 EURO/ persoana  (pot suferi modificari);
  • bagaj de cala (optional): 30 EURO/dus-intors, pret valabil pentru posesorii cardului Flying Blue Ivory (se achita  in agentie);
  • excursiile optionale;
  • intrarile la obiectivele turistice.

De la

455
EURO
Oraș:
Valabilă de la:
Cazare:
Oraș plecare:
Chişinău
X