Pietele de Craciun 2017 Budapesta-Praga-Dresta-Bratislava-Viena!

Bulgaria
dfgbdfb
Detalii

Plecare: 29.11.2017 (autocar 7 zile / 5 nopti)

Ziua 1: Bucuresti  – Nadlac

Intalnire in fata Garii de Nord (in fata Parcului Garii de Nord – la coloane) la ora 22.00 si plecare (ora 22:30) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Slatina, Craiova, Drobeta, Lugoj, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).

Ziua 2: Nadlac – Szeged – Budapesta (850 km)

Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosim la Budapesta unde vom face un scurt tur panoramic cu autocarul, insotiti de ghidul local vorbitor de limba romana, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Piata Mileniului, Bulevardul Andrassy, Muzeul Terorii. Cazare la ora 14.30 si odihna la 3* in Budapesta. Timp liber la dispozitie. Seara, va propunem optional, croaziera cu ghid local, pe Dunare intre Buda si Pesta, cu cina bufet suedez si bauturi incluse pe vapor. (tarif informativ: 35 EURO/ persoana.

Ziua 3: Budapesta – Bratislava – Praga (589 km)

Mic dejun. Deplasare la Bratislava, tur panoramic, vor putea fi admirate: Noul Pod – simbolul orasului modern – cu restaurant construit intr–un stil retro–futuristic situat in varful unui turn inclinat, In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro–Ungar), centrul istoric, faleza Dunarii. Vom continua itinerariul spre Praga unde vom sosi in cursul serii. Cazare la hotel 3* in Praga. In continuare recomandam vizita pietonala in Piata de Craciun impreuna cu ghidul insotitor.

Ziua 4: Praga – Tur de oras

Mic dejun. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic impreuna cu ghid local cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). In continuare timp liber in Piata de Craciun din centrul orasului si intoarcere la hotel pe cont propriu . La ora 13.00 va propunem excursie optionala cu ghid local la Dresda – Striezelmarkt, la cea mai veche Piata de Craciun din lume. Sosind in capitala landului Saxonia din Germania, vom realiza un tur panoramic cu autocarul: Castelul Dresda, Palatul Zwinger, Opera, Hofkirche (biserica familiei regale), Frauenkirche si Primaria. Timp liber la dispozitie in Piata de Craciun. (Tarif informativ: 35 EURO/ persoana). Seara intoarcere si cazare la acelasi hotel in Praga.

Ziua 5: Praga – Viena (360 km)

Mic dejun. Pornim spre Viena traversand Tirolul si pe traseu vom face o scurta oprire la Abatia Melk, care impresioneaza cu istoria si frumusetea sa. Vizita se realizeaza impreuna cu ghidul local (Biletului de intrare: 12 euro/pers.).  Sosire in capitala Austriei in cursul dupa-amiezii. Acest oras este centru cultural recunoscut in intreaga lume, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele lui. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras impreuna cu ghidul insotitor se numara: Opera, Monumentul lui Johan Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea etc. Timp liber pentru a participa la targul de Craciun. Cazare hotel 3* in Viena.

Ziua 6: Viena – Parndorf – Budapesta (244 km)

Mic dejun. Transfer cu autocarul in centrul orasului in Piata Maria Tereza – Palatul Hofburg Timp liber la dispozitie in centrul Vienei pana la ora 11:00 sau, vizita individuala la Palatul Schonbrunn (2 ore), fosta resedinta de vara a familiei imperiale, unul dintre cele mai frumoase palate in stil baroc din Europa (Tarif informativ pentru biletul de intrare: de la 13.5 EURO/ persoana, – in functie de pachetul achizitionat). La ora 11:00, intalnire cu intregul grup si deplasare la Budapesta. Pe traseu vom face o oprire de 2.5 ore la Parndorf outlet pentru cumparaturi. Cazare la Hotel 3* in Budapesta. Seara, optional, va propunem cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr–o crama din secolul XIII (Tarif informativ 35 EURO/ persoana).

Ziua 7: Budapesta – Bucuresti (850 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Bucuresti tranzitand Romania: Nadlac – Arad – Timisoara – Drobeta – Craiova – Slatina – Pitesti. Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

SERVICII INCLUSE:

  • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
  • 5 nopti cazare cu mic dejun inclus in hoteluri de 3* astfel: 2 nopti Budapesta, 2 nopti Praga, 1 noapte Viena;
  • tururi panoramice si vizite conform programului in Budapesta, Praga, Bratislava si Viena;
  • insotitor de grup.

NU SUNT INCLUSE:

  • intrarile la obiectivele turistice;
  • excursiile optionale;

De la

300
EURO
Oraș:
Valabilă de la:
Cazare:
Oraș plecare:
Chişinău
X